Alfresco Digital Workspace 1.6 (fi)

Alfresco Digital Workspace on uusi sisällönhallintasovellus, joka perustuu Alfresco Application Development Frameworkiin (ADF). Käyttöliittymää on järkeistetty siten, että yksinkertaiset tehtävät (esimerkiksi lataaminen, sisällön hakeminen ja yhteistyö muiden kanssa) sujuvat paljon helpommin. Voit luoda julkisia, valvottuja ja yksityisiä kirjastoja. Voit määrittää muiden käyttöoikeudet näihin kirjastoihin yksilö- tai ryhmätasolla. Voit lisätä kirjastoja suosikkeihisi, jolloin ne ovat helposti käytettävissä. Hakutoiminto on tehokas. Se sisältää useita metatietoihin perustuvia suodattimia, joiden avulla löydät etsimäsi asiat nopeasti.

Saatavilla on loppukäyttäjille tarkoitettu Alfresco Governance Services-toiminto. Se sisältää tietueiden ilmoittamisen ja tiedostojen arkistoimisen pitkäaikaissäilytystä varten. Alfresco Process Services-prosessit ja -tehtävät ovat myös saatavilla ja suoritetaan Alfresco Digital Workspace:sta.

Alfresco Digital Workspace yksinkertaistaa sisällönhallintaa ja tarjoaa monipuolisia laajennusmahdollisuuksia kehittäjille ADF:n avulla. Tämän ansiosta kehittäjät voivat luoda nopeasti ja helposti räätälöityjä ratkaisuja tiettyihin käyttötarkoituksiin.

Alfresco Digital Workspace otetaan käyttöön automaattisesti osana Alfresco Content Services-ohjelmistoa Helm-kaavioiden avulla tai Docker Compose -tiedoston avulla. Alfresco Content Services on mahdollista asentaa myös manuaalisesti WAR-vakiotiedostoilla. Tässä tapauksessa asennus täytyy määrittää sisältämään Alfresco Digital Workspace:n.

Nämä asiakirjat ovat saatavilla myös seuraavilla kielillä: Čeština, Dansk, Deutsch, Español, Français, Italiano, 日本語, Bokmål, Nederlands, Polski, Português (Brasil), Русский, Svenska, Suomi, 中文简体.

Seuraavassa videossa näet lyhyen esittelyn.

Sending feedback to the Alfresco documentation team

You don't appear to have JavaScript enabled in your browser. With JavaScript enabled, you can provide feedback to us using our simple form. Here are some instructions on how to enable JavaScript in your web browser.