You are here

Vianmääritys ja usein kysytyt kysymykset

Tässä on vastauksia joihinkin usein kysyttyihin kysymyksiin.

Kun yritän kirjautua, saan ilmoituksen CORS-ongelmasta.

Saat lisätietoja ohjeartikkeleista Cross-Origin Resource Sharing (CORS) ja Working with single page web applications.

Takaisin alkuun

Onko Digital Workspace mukautettavissa?

Kyllä, käytettävissä on monia mukautuksia. Voit määrittää ne tiedostossa ../digital-workspace/app.config.json. Saat lisätietoja ohjeartikkelista Digital Workspace: määrittäminen. Sovellusta voi laajentaa myös ADF Extension Frameworkin avulla Saat lisätietoja ohjeartikkelista Extending.

Takaisin alkuun

Olen asentanut laajennuksen, mutta Digital Workspace ei toimi.

Poista ensin laajennus käytöstä ja tarkista, toimiiko Digital Workspace oikein. Jos ongelma ratkeaa tällä tavalla, pyydä apua tai ohjeita laajennuksen kehittäjältä.
Takaisin alkuun

Toimiiko Digital Workspace Alfresco Governance Servicesin kanssa?

Digital Workspace on tuettu, kun Alfresco Governance Services (AGS) on asennettu, mutta se ei tarjoa mitään Governance Services -toimintoja. Käyttäjät, joilla on oikeus käyttää Records Management -aktienluokitusjärjestelmää, voivat selata ja tarkastella näitä tiedostoja. Käyttäjät, joilla ei ole vaadittuja oikeuksia, eivät voit tarkastella salattuja tiedostoja.

Takaisin alkuun

Tukeeko Digital Workspace älykansioita?

Älykansioiden käyttöä tuetaan, mutta älykansioita ei voi luoda tässä sovelluksessa.

Takaisin alkuun

Mitä todennustapoja tuetaan?

Tällä hetkellä Digital Workspace tukee vain Alfresco Content Services -perustodennusta. Jatkossa tarjoamme tuen myös kertakirjautumistodennukselle.

Takaisin alkuun

Tukeeko Digital Workspace Alfresco Content Services -kertakirjautumista?

Digital Workspace ei tue SAML-kertakirjautumista. Käyttäjät voivat kirjautua sisään tunnistetiedoillaan perustodennuksen avulla, mutta SAML-todennusta ei voi käyttää. Saat lisätietoja ohjeartikkelista Configuring SAML SSO settings for REST API using the Admin Console.

Takaisin alkuun

Miten SSL otetaan käyttöön?

SSL-määritykset eroavat asennuskohtaisesti. Tässä on yksi tapa, jolla voit määrittää NGINX:n SSL:n avulla: https://nginx.org/en/docs/http/configuring_https_servers.html.

Jos haluat lisätietoja itseluotettujen varmenteiden luomisesta paikallista testausta ja kehitystyötä varten, siirry osoitteeseen https://letsencrypt.org/docs/certificates-for-localhost/.

Mitä selaimia Digital Workspace tukee?

Digital Workspace tukee seuraavia jatkuvasti päivitettäviä selaimia:

  • Apple Safari
  • Google Chrome
  • Microsoft Edge
  • Mozilla Firefox.
Takaisin alkuun

Sending feedback to the Alfresco documentation team

You don't appear to have JavaScript enabled in your browser. With JavaScript enabled, you can provide feedback to us using our simple form. Here are some instructions on how to enable JavaScript in your web browser.